Eläinten läheisyys ja silittäminen ovat ilahduttavia kokemuksia. Joissain tapauksissa vain on hankalaa mennä eläinten luo, mutta onneksi eläimet voivat matkustaa rapsuttajien luo.


Järjestämme eläinvierailuja esimerkiksi palvelutaloihin ja hoitolaitoksiin. Eläimistämme Kielo-laama, Kaija K.-kana ja Susu ja Laku-kanit ovat sisätilakelpoisia, ja siten heidän on mahdollista käydä tervehtimässä myös esimerkiksi vuodepotilaita. Lisäksi eläinvierailijoihimme kuulu rapsutuksia rakastava Veikko-lammas, joka soveltuu ulkotilavierailuihin, sekä sisätilavierailuihin sillä varauksella että siivoamme mahdolliset papanat. Vierailevat eläimet ovat joko riimussa tai sylissä, jolloin heitä pääsee helposti silittämään ja liikuttelemaan rapsuttajien luo. Eläinvierailun kesto on 1-1,5 tuntia. Vierailu voi olla pidempikin, jolloin esim. kahden tunnin vierailusta laskutamme 1,5 kertaa hinnaston mukaisen hinnan.


Eläinvierailumme hinnoittelu koostuu vierailevien eläinten määrästä sekä matkakustannuksista vierailukohteen sijainnen mukaan.


Valittavat eläimet ovat:

Sisä- ja ulkotiloihin: laama, lammas, kana ja kani


HINNAT:

Lisäksi matkakustannukset toteutuneiden kilometrien mukaan

(1,00 €/km + ALV 24% = 1,24 €/km)


ELÄINVIERAILUT

© 2011-2015  Made by Vesa Koskinenhttp://vesakoskinen.blogspot.com

                          Veroton hinta         Verollinen hinta

1 eläin                     60,00 €                   74,40 €

2 eläintä                  70,00 €                   86,80 €

3 eläintä                  80,00 €                   99,20 €

4 eläintä                  90,00 €                   111,60 €