GK Kanta


Kanta on vuonna 2004 syntynyt wooly-laamaemä. Hän on syntyjään saksalainen, mutta nuoresta maahanmuuttoiästä johtuen, hän on omaksunut hyvin nykyisen kotimaansa kulttuurin ja tavat, ja ymmärtää kieltäkin (jos vain haluaa).

Ylitalon Jingo


Jingo on rehti suomalainen vuonna 2010 syntynyt wooly-laamanuorukainen. Jingo on ikäisekseen hyvin kehittynyt ja varsin ISOKSI kasvanut. Isosta koostaan huolimatta Jingo on herttainen, vilkas ja utelias laamanuorukainen.

Lue lisää laamojen elämästä laamakirjasta ja Facebookista!

Juhanmäen Orvokki


Orvokki on vuonna 2010 syntynyt classic- laamaneitokainen. Zorromaisen tyylinsä mukaisesti Orvokki on rohkea ja seikkailunhaluinen neitonen. Lisäksi Orvokki on hyvin sosiaalinen, kaikkien laamojen kaveri, joka tulee toimeen niin Kantan, Jingon kuin Gisellenkin kanssa.

Metsälammen Giselle


Giselle on vuonna 2011 syntynyt wooly-laamaneitonen. Giselle oli syntyessään lähes musta, mutta nyt väri on vaalentunut keskiruskeaksi. Giselle on wooly-laamaksikin karvainen. Hänellä on komea etutukka ja hauskat varvaskarvat. Giselle on luonteeltaan rohkea ja utelias ja tulee nuuskimaan tulijoita ennakkoluulottomasti.

Hutkon Kielo


Kielo on ensimmäinen Hutkolla syntynyt vasa. Kielo on syntynyt kesäkuussa 2013. Kielon äiti on Orvokki ja isä Jingo. Kielo on lähes koko valkoinen, ainoastaan nenässä pieni musta laikku ja toisessa poskessa pieni ruskea läiskä. Luonteeltaan Kielo on rohkea ja hyvin ihmisrakas.

Hutkon Timotei


Hutkon Timotei, tuttavallisesti Timppa, on Kielon pikkuveli. Timotein äiti on Orvokki ja isä Jingo. Timotei syntyi elokuussa 2014. Timotei on kokonaan tumman ruskea vauhdikas pikkumies.

Kim


Kim on tömäkkä ja jykevärakenteinen wooly-laamaorhi. Kim herra on syntynyt vuonna 2007 Sveitsissä. Suomeen hän on muuttanut vuonna 2010 Ylitalon alpakoihin ja laamoihin. Keväällä 2015 Kim muutti Ylitaloilta laamatalliimme. Luonteeltaan Kim on rauhaisa ja lempeä herra. Kimin kasvonpiirteet ovat sellaiset, että näyttää siltä kuin hän hymyilisi koko ajan.

© 2011-2015  Made by Vesa Koskinenhttp://vesakoskinen.blogspot.com