LAMPAAT

Laurilan Nella


Nella on keväällä 2014 syntynyt kainuuharmaa uuhi. Nella on HYVIN seurallinen neitokainen, jota ei kyllästy rapsutuksiin. Väriltään Nella on musta.


Laurilan Nea


Nea on keväällä 2014 syntynyt kainuuharmaa uuhi. Nella on väriltään harmaa. Luonteeltaan Nea on utelias, muttei mikään päälle käyvän seurallinen tapaus.


Laurilan Nanna


Nanna on keväällä 2014 syntynyt kainuuharmaa uuhi. Nanna on vikkeläjalkainen neitokainen, joka hyvin nopsasti karkaa aitauksesta. Joskaan pitkälle Nanna ei karkuretkellään mene, vaan jää pihalle hengailemaan.

Laurilan Nita


Nita on keväällä 2014 syntynyt kainuuharmaa uuhi. Nita on väriltään harmaa. Hän on korrektin hillitty neitokainen, joka on kyltymätön rapsutuksille.

Laurilan Noisette


Noisette on keväällä 2014 syntynyt kainuuharmaa uuhi. Noisette on väriltään musta. Hän on lauman pienin, mutta kovaäänisin.

Ylijyrkkiön Tommi


Tommi on kainuunharmaa pässi. Tommin pääväri on vaalean harmaa, ainoastaan päässä ja jaloissa on mustia laikkuja. Luonteeltaan Tommi on rauhallinen ja seurallinen. Tommi tulee aina rapsutettavaksi aitaukseen mentäessä - paitsi, jos tuoretta ruokaa sattuu juuri olemaan tarjolla. Tommin motto onkin ”Ensin ruoka, sitten muut asiat”.

© 2011-2015  Made by Vesa Koskinenhttp://vesakoskinen.blogspot.com