laama- ja eläinsynttärit

Mikä onkaan mukavampi tapa viettää kaverisynttäreitä kuin tehdä yhdessä jotain mukavaa. Ja mikä voisi olla mukavampaa kuin hoitaa ja rapsutella eläimiä oikealla maatilalla, sekä käydä laamojen kanssa pienellä kävelyretkellä. Puuhastelun jälkeen on mukava mennä Hutkon maatalon tupaa nauttimaan vastapaistettuja lettuja tilan oman mansikka- ja vadelmahillon kera. Ja juomaksi tilan omaa marjamehua.


Synttäripaketin hinta on 19 €/osallistuja.


Synttäripaketti sisältää tuotteen ”R & R & L - Ruoki & Rapsuta & Laamaile”, joka tuotekuvaus kuuluu näin:

Kokeile millaista eläinten hoitaminen on. Ruokimme ja hoidamme yhdessä eläimet. Samalla on hyvä mahdollisuus tutustua lähemmin eri eläinlajeihin. Ja tietenkin, rapsuttelulle on aina aikaa. Lisäksi pääset halutessasi kokeilemaan millaista on taluttaa laamaa. Laitamme laamat riimuun ja lähdemme pienelle laamakävelylle.

Ja tässä vielä linkki tuotteet sivulle.


Lisäksi synttäripaketti sisältää vastapaistettuja lettuja niin paljon kuin jaksaa syödä Hutkon tilan oman mansikka- ja vadelmahillon kera, sekä Hutkon tilan marjamehua, maitoa ja vettä. Letut tarjoillaan tilan päärakennuksessa, maatalon tuvassa.


Laama- ja eläinsynttärit kestävät noin 3 tuntia, josta 2 tuntia kuluu eläinten parissa ja 1 tunti lettukesteillä.


Maksimi ryhmäkoko on 10 henkilöä.Tilausohje:


Laita sähköpostilla osoitteeseen laama@hutko.fi ehdotuksia teille sopivista synttärikutsuajoista, ja montako henkeä synttäreille olisi alustavasti osallistumassa.


Kahta päivää ennen synttärikutsuja tilaajan tulee vielä varmistaa osallistujamäärä ja ilmoittaa mahdolliset ruokarajoitteet. Lettuja saa erityistilauksesta myös laktoosittomina ja gluteenittomina.


Synttäripaketti maksetaan joko paikan päällä käteisenä tilaisuuden jälkeen, tai halutessaan saa myös laskun mukaan. Maksu määräytyy ilmoitetun osallistujamäärän mukaan.© 2011-2015  Made by Vesa Koskinenhttp://vesakoskinen.blogspot.com